کد خبر : 5622
تاریخ انتشار : پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۶
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای برای تهیه غذای نذری این پیشنهادها را به اجرا درآورید بسته هستند
25 views بازدید

برای تهیه غذای نذری این پیشنهادها را به اجرا درآورید

پایگاه خبری مدیریت شهری کرج- مجله شهروندی: خرید مواد ابتدایی غذای نذری * دام و طیور مورد مصرف را از مراکزی تهیه کنید که تحت نظارت مراکز بهداشتی هستند. * روغن ضروری تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع ویژه سرخ کردن) تهیه شود. * سنگ نمک اغلب حاوی ناخالصی‌های فراوانی است که برای کبد و کلیه زیان‌آور است. از اینرو نمک ضروری را […]

پایگاه خبری مدیریت شهری کرج- مجله شهروندی: خرید مواد ابتدایی غذای نذری

* دام و طیور مورد مصرف را از مراکزی تهیه کنید که تحت نظارت مراکز بهداشتی هستند.
* روغن ضروری تنها از انواع روغن مایع(مایع معمولی و مایع ویژه سرخ کردن) تهیه شود.
* سنگ نمک اغلب حاوی ناخالصی‌های فراوانی است که برای کبد و کلیه زیان‌آور است. از اینرو نمک ضروری را تنها از انواع نمک‌ های یددار تصفیه شده تهیه کنید. از تهیه و انبار کردن نمک به مقدار زیاد خودداری کرده و نمک تهیه شده را در ظروف در بسته و غیرقابل نفوذ به نور نگهداری کنید.

* در صورت بهره برداری از ماست یا لبنیات، از انواع کم چرب آن ها استفاده کنید.
* در صورت بهره برداری از کره سعی کنید آن را یا از نوع حیوانی کم ‌چرب یا گیاهی با اسیدچرب ترانس پایین تهیه کنید.

تهیه غذای نذری

* از سرخ کردن غذاها تا جاییکه شرایط اجازه میدهد دوردستی شود. در مواردی که نیاز به سرخ کردن مواد غذایی می باشد تنها از روغن مایع ویژه سرخ کردن استفاده کنید.
* تا جاییکه شرایط اجازه میدهد از مصرف دنبه گوسفند برای سرخ کردن مواد ابتدایی خودداری کنید.

* اگر بخواهیم جمع بندی کنیم غذاها به طرز کم چرب تهیه شوند. به طرز مثال پوست و چربی مرغ یا چربی قابل دیده گوشت را قبل از طبخ جدا کنید.
* از مصرف زیاد روغن در تهیه غذاها خودداری کنید. بهره برداری از غذاهای آب پز و یا کبابی پیرامون این مثال خوب است.
* کره را روی برنج نریزید. از بسته ‌های جداگانه و کوچک کره استفاده کنید. در صورت بهره برداری از این کره‌ها به دلیل این که به سرعت آب شده و وارد غذا می ‌شوند، آن را روی برنج داغ قرار ندهید.
* پیرامون مرغ و انواع گوشت چه به روش آب پز و چه به روش کبابی دقت کنید که بطور کلی پخته شوند تا از انتقال بیماری ‌های واگیر جلوگیری شود.

* برای تهیه انواع خورش ‌ها ، سبزی ‌های مصرفی از قبیل کدو، بادمجان، کرفس و سبزی قورمه با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند.
* در طبخ کباب ‌کوبیده دقت شود که از گوشت کم چرب استفاده شود و تمام قسمت‌های آن به طرز یکنواخت مغزپخت شود.
* به دلیل آنکه نقــش مهــم و موثر سبزی‌ ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری ‌های قلب ‌و‌عروق، سرطان، بیماری ‌های گوارشی و غیره به اثبات رسیده است، غذاهای متفاوتی که حاوی سبزی هستند،طبخ شود. به ‌عنوان مثال تهیه غذاهایی مانند لوبیاپلو، باقلاپلو، شویدپلو، عدس‌پلو، استامبولی و … به منظور گسترش مصرف انواع سبزی و حبوبات پیش نهاد می ‌شود.

* در صورت بهره برداری از حبوبات و مواد ابتدایی ‌ای که امکان وجود سنگ در آن ها هست یا از انواع پاک شده استفاده کنید و یا آن ها را به دقت پاک کنید.
* از تهیه انواع سالاد حاوی سس زیاد دوردستی کنید. با اینحال اگر در مراسم سالاد سرو می ‌شود درمقایسه با رعایت اصول بهداشتی در تهیه سبزی‌ های آن دقت کرده و سس سالاد را روی آن نریزید. می ‌توانید از بسته‌ های کوچک سس به روش جداگانه استفاده کنید.
* سبزی خوردن مصرفی را با دقت بشویید و ضدعفونی کنید.

* با استناد به نقش نمک در گسترش فشار خون از حداقل مقدار نمک در طبخ غذاها استفاده کنید.
* سعی کنید آبگوشت را به روش پرچرب تهیه نکنید.
* حتی ‌الامکان به جای نوشابه‌ های گازدار از دوغ و یا آب برای نوشیدن استفاده کنید. میتوانید با اضافه کردن سبزی‌ های معطر دوغ را خوش طعم ‌تر کنید.

* از استفاده زیاد از شکر در تهیه شله ‌زرد ، انواع شربت ‌ها و نذری ‌های شیرین خودداری کنید.
* به جای قند و شکر برای مصرف چای از کشمش و خرما استفاده کنید.
* چنان چه نذر شما توزیع شیر است از شیرین کردن آن خودداری کنید.

* به مقدار مورد نیازتان غذای نذری دریافت کنید. از دریافت مقادیر بیشتر از نیاز که بالاخره مجبور به دور ریختن آن می ‌شوید، خودداری کنید.
* باقی‌ مانده غذاها را در یخچال و سردخانه نگهداری کرده و از گرم کردن چند باره آن خودداری کنید.
* آش‌ ها از بهترین غذاهایی هستند که با اسم نذری تهیه می ‌شوند با این وجود به شرط این که یک وجب روغن روی آن ها نباشد.
* سعی کنید توزیع میوه را هم با اسم یکی از مواد غذایی که می ‌شود، نذر کرد در نظر بگیرید.
* با اینحال اگر برای سرو غذا،چای و نوشیدنی از ظروف یک ‌بار مصرف استفاده می ‌کنید، به بهداشتی بودن آن ها توجه کنید.

لینک منبع

به این پست امتیاز دهید.
علاقه۰عدم علاقه۰
منابع : ناموجود
نویسندگان : ناموجود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0

تبليغات تبليغات تبليغات تبليغات